Äntligen är det långhelg.

Ja då var det äntligen långhelg och det känns riktigt skönt och välbehövligt,två kortveckor i rad sedan jobbar man en femdagars och sedan är det ju 1maj och ny fyradagars.

Vad håller MODO på med då? först missar man bröderna Abbott som lär vara klara för LULEÅ sedan misslyckas man med att värva målvakten Hendrik Karlsson (från SSK) som går till Färjestad. Man har ingen tränare klar och man visar ingen inställning när det gäller Victor Hedman, klart som fan att han inte är förlorad om MODO kan tänka sig att ge en hygglig lön för en säsong till. Han kan  ju bli kvar men att säga att man inte räknar med Victor är att ge upp på förhand och det är riktigt tamt av Ecke och hela ledningen i MODO.

Man misslyckas också med tränaren Larrý Huras som valde Bern istället och som supporter så börjar man bli orolig och det enda konkreta ryktet är backen Daniel Sondell från Rögle annars är det knäpptyst. Revansch 09/10 är ett enda stort skämt och The Heart Of Hockey kan man också avskaffa och nu blir det till att vänta med beställning av årskort till det börjar hända något om det nu händer något överhuvudtaget. THE HEARTATTACK OF HOCKEY

Det är bara hoppas att det lösa ryktet om Obsut är sant och att han skriver på med det viktigaste är en ny tränare och en ny första målvakt.

GLAD PÅSK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0